The Food(d)airy | week 51

fooddairy

Zelf vind ik bij andere blog de dairy’s het leukste. Geen idee waarom eigenlijk maar lekker foto’s bekijken met wat diegene die week heeft gedaan. Gewoon een klein kijkje in iemand zijn leven. I like! Ik kan natuurlijk niet achter blijven

Omdat ik een foodblog heb leek het mij een leuk idee om een Fooddairy te maken. Ik heb ook bedacht of ik een ‘gewone’ dairy te maken.Om met mijn persoonlijke leven op het internet te staan vind ik (nog) een beetje eng, maar een fooddairy leek me dan een goed idee. Deze wil ik elke zondag posten. Hope you’ll like!

prutje rosti
Zondag was ik weer in mn kamertje in Breda, de laatste week :( Ik hou van ‘prutjes’. Gewoon alle ingrediënten bij elkaar in een pan. Super makkelijk! Dit was rösti, spekjes, ui en wat wokgroente, kaas en ketchup.

born to cook
Kookprogramma’s! Net 5 heeft soms heel de middag alleen maar kookprogramma’s. Eerst keek in Born To Cook.
my kitchen rules
En daarna My Kitchen Rules.
jumbo foodmarkt
Mijn laatste weekje Breda betekend ook laatste keer Jumbo Foodmarkt. Wat zal ik die gaan missen….
ontbijtje de ruijter intens puur
Ontbijtje! Met mijn favoriet de Ruijter intens puur. Hierover kun je later meer lezen op mijn blog!
lunch ei kip
En lunch. Mijn koelkast moest ik ook een beetje leegeten en ik kookte voor de verandering weer eens een eitje. Yum!
groente thee cranberry
Natuurlijk heb ik weer veel thee gedronken. Groene thee cranberry is één van mijn favorieten. Met een rietsuikerklontje.
bananabread
Ik bakte het bananabread van annemerel.com Wel een iets aangepast recept. Binnenkort post ik het recept.
eten stellingkast
Alles moest opgeruimd worden in mijn kamer omdat ik hem (gelukkig!) heb kunnen onderverhuren. Ook mijn voorraadkast moest er dus aan geloven. Dit zijn alleen de dingetjes die ik nog nodig had.
foodmarkt kaas
Gelukkig kwam mijn zus donderdag nog en konden we nog naar de Foodmarkt. Jeej! Daar spotte ik deze erom grote kaas. Zo’n grote kaas had ik nog nooit gezien!
quiche hartige taart
We besloten om iets te kopen in de Foodmarkt en op mn kamer op te eten. Het werd een spinazie quiche met brie en daarbij wat komkommerrauwkost. Was super lekker!
2013-12-19 17.21.57
Ook de laatste keer naar de stad. Het was in mn uppie dus zo gezellig was het niet maarja, ik wilde het toch even doen! Ik kocht wat troostvoedsel haha. Mijn nieuwe ontdekking: Merci Petits. Soort van halve merci’s. Kun je meer smaakjes nemen zonder meer te eten haha.
cornedbeef schotel
Een van mijn favoriete super easy ovenschotel: Cornedbeef schotel. Ziet er eigenlijk van binnen super smerig uit maar als je corned beef lekker vind garandeer ik je dat je dit ook lekker vindt.

Van vrijdag heb ik eigenlijk geen foto’s. Ik was druk met inpakken en alles inladen. Vaarwel Breda…
rozenbroodje pesto
Zaterdagochtend at ik een rozenbroodje pesto, van de Foodmarkt. Lekker in kleine stukjes gesneden, net als vroeger. Blijft toch het lekkerst zo!
2013-12-21 15.43.38
Ook moesten al mijn spullen uit Breda weer opgeruimd worden. Toen vond ik dit! Een soort receptenwaaier van de AH uit 2006!
2013-12-21 20.38.50
Zaterdagavond heb ik met mn lieve vriendinnetjes afgesproken. Lekker pizza en ijs eten! Was super gezellig :)

Zo dit was mijn week. Ik ben van plan om elke zondag een Fooddairy the plaatsen. Vinden jullie dit leuk? Nog tips? Alles is welkom!

Advertenties

5 gedachtes over “The Food(d)airy | week 51

  1. Leuk om dit overzichtje te zien. Die quiche klinkt goed, misschien moet ik deze vakantie maar proberen er zelf eentje te maken. Lijkt me erg lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s