The Food(d)iary | week 11

fooddiary

Het is weer zondag dus tijd voor een fooddiary! Vrijdag ben ik maar liefst 19 jaar geworden. Ik begin me oud te voelen haha. Verder heb ik daarvoor twee taarten gebakken waar de ook online van gaan komen. Verder was het natuurlijk prachtig weer, ik heb echt genoten ervan! Kijk je mee naar de food foto’s van deze weel?

2014-03-08 19.01.50
Het hoort eigenlijk nog bij de vorige fooddiary
maar op een één of andere manier ben ik het vergeten. Mijn eten van zaterdagavond! Ik vond het echt super lekker en ziet er ook wel lekker cheesy uit. Het was gevulde pasta met een zelfgemaakte tomatensaus en kaas. Lekker en toch gezond :)

2014-03-09 09.28.02
Beetje variëren met pindakaas: pindakaas met jam. Het was wel lekker maar niet dat het mijn nieuwe favoriet is.

2014-03-09 18.53.16
Mijn eten van zondag, een rijstprutje. I know, het ziet er disgusting uit maar het is makkelijk, snel, lekker én gezond. Ik ben dan helemaal tevreden :)

2014-03-12 11.18.19
Ik had even een sportief momentje en ben gaan skaten. Een klein rondje hoor maar het was genieten in de zon. Ik had super dorst erna en ik vond dat ik wel een glaasje (suikervrije) siroop had verdiend. Af en toe doe ik het maar in verband met de aspartaam.

2014-03-11 18.27.43
Jullie hebben dit al in mijn eetdagboek van dinsdag kunnen zien, mijn avondeten! Lekkere pasta met groente en een kaassaus.

2014-03-12 13.31.52
Een lekkere speltbol als lunch. Met kaas! Zoals je ziet ben ik geen ster in zachte broodjes doormidden snijden haha.

2014-03-12 21.44.06
Ik heb voor het eerst meringues gemaakt! Zo makkelijk en toch nog nooit gemaakt….Maar het was goed gelukt en waren heerlijk. Deze at ik ’s avonds en hij was gevuld met extra pure chocoladestukjes.

2014-03-13 10.34.03
Gezond tussendoortje: kiwi met kwark en muesli.

2014-03-13 11.10.04
Donderdag, de dag voor m’n verjaardag, kwamen mijn opa en oma al langs. Dus dat werd taart bakken! Een appelkruimeltaart. Niet gezond maar hij was echt onwijs lekker!

2014-03-13 18.22.27
’s Avonds maakte ik zelf kipsaté. Echt heeeel lekker. Maar wel machtig. Heel anders dan normale pindasaus, daarvan blijf je maar eten.

2014-03-14 09.08.29
Een crackertje met appelstroop en palmsuiker bij het ontbijt. Wel lekker maar niet dé nieuwe ontdekking.

2014-03-14 18.41.37
Vrijdag kwamen mijn vriendinnetjes langs en gingen we gezellig pizza eten en een filmpje kijken. Was erg leuk :)

2014-03-14 21.55.48
Ze hadden en chocoladetaartje meegenomen en ’s avonds nam ik nog een stukje. Kleeeein stukje want was wel machtig. Sorry voor de crappy foto’s!

2014-03-15 09.15.55
Ik begon ochtend met een Duits brood met boter en appelstroop. Eten jullie eigenlijk boter onder smeerbaar broodbeleg?

2014-03-13 13.36.53
Een random lunch.

2014-03-15 13.45.32
Ik eet het nooit maar heel af en toe heb ik er gewoon zin in. Een cup-a-soupje. Daarna heb ik voor weken weer genoeg. Veel te zout eigenlijk.

2014-03-15 13.11.43
We sluiten af met deze zelfgemaakte slagroomtaart. Jaja, je leest het goed: zelfgemaakt. Het heeft wat tijd en troep gekost (sorry mam), maar dan heb je ook wat. Goed gelukt voor de eerste keer!

Hebben jullie ook genoten van het lekkere weer?

Advertenties

5 gedachtes over “The Food(d)iary | week 11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s