Vakantiestop

vakantiestop

Goedemorgen lieve lezers! Vandaag geen fooddiary zoals normaal, maar een huishoudelijke mededeling. Zoals jullie kunnen lezen is er tijdelijk een vakantiestop. Deze zal duren t/m 1 september. Het is niet zo dat ik zelf op vakantie ga en daardoor geen artikelen kan uploaden. Ik blog hoofdzakelijk voor mezelf, het is gewoon mijn online receptenboek eigenlijk. Dat moet met passie en plezier gebeuren.

En dat is het hem juist Nu het vakantie en lekker weer is merk ik dat het me meer moeite kost om de recepten de schrijven, foto’s bewerken en de recepten en fooddiary’s te uploaden. Ik moet me er echt toe zetten, het wordt haast en verplichting in plaats van ontspanning, en dat is niet de bedoeling. Ik heb daarom -met veel moeite- besloten om voor een vakantiestop te kiezen.

Ondertussen kan ik, zonder verplichting, rustig wat vooruit werken en met plezier recepten uitschrijven en foto’s bewerken.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Op 1 september staat er weer een recept online en zal ik weer vol passie en plezier gaan bloggen!

xxx susanne

8 gedachtes over “Vakantiestop

  1. Ik denk dat het belangrijk is dat je de tijd neemt die je nodig hebt. :) Ik zou die datum van 1 september niet per se als deadine zien, want als je dan nog steeds niet echt zin hebt voelt het toch weer als een verplichting…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s