TIP Leev oercrackers met pompoenpitten, sesam en granen

2014-10-16 15.58.52

Deze koeken van Leev had ik al een tijdje in de kast liggen maar eigenlijk nog niet open gemaakt. Ik heb werkelijk waar geen flauw idee waarom, je hebt weleens van die dingen…. Toen ik dit in de winkel zag was ik gelijk super enthousiast. Ik had al eerder wel producten van Leev in de schappen zien liggen maar nog nooit gekocht. Deze kon ik echter niet laten liggen. Ik ben echt een fan van pompoenpitten dus dit trok gelijk mijn aandacht. Deze gaan we eens proberen. Ik ben heel blij dat ik ze heb meegenomen en ik ben wat minder blij dat ik ze zo lang in de kast heb laten liggen….Laten we deze oercrackers eens gaan bekijken!

2014-10-16 15.54.31
De buitenkant
Ik vind de verpakking heel leuk. Het geeft me een beetje een boers gevoel door de granen en de molen die erop staat. Is denk ik net de bedoeling aangezien het natuurlijk oercrackers zijn. Verder zijn de crackers biologisch, ook altijd fijn! Wat ik vooral fijn vind is dat ze verpakt zijn in pakjes. Je kunt deze crackers heel makkelijk mee te nemen en het is een niet te groot, maar ook niet te klein tussendoortje.

2014-10-16 15.54.48
Op de achterkant staat nog wat informatie over Leev. Heel fijn dat er geen rare toevoegingen in zit en gewoon lekker vol natuur zit, zoals ze zelf zeggen. Ook vind ik het goed om te lezen dat ze samenwerken met kleinere bedrijven. In deze tijd gaan juist die bedrijven onderdoor aan de concurrentie terwijl zij vaak al vele jaren in het vak zitten en het met passie doen. Top!

2014-10-16 15.56.14
De binnenkant
Voordat we de binnenkant gaan bekijken nog even een foto van hoe de crackers verpakt zitten. De verpakking vind ik net zo leuk als de grote verpakking ;) Je ziet ook door het doorzichtige de heeeeerlijke pitten zitten.

2014-10-16 15.57.06
Als ik een cracker eruit haal dan kan ik me haast niet meer inhouden. Heel fijn vind ik dat ze lekker royaal zijn geweest met de pitten. Hoe meer hoe beter! Ook is de cracker wat geel van kleur maar dat komt doordat ze van maïs zijn gemaakt.

De smaak
En wat proef ik? Een heerlijk bros, knapperig crackertje. Eigenlijk vind ik het gewoon en soort koekje achtig iets. De pitten proef je goed en vind ik heel lekker in combinatie met de maïs die ze in de cracker hebben gebruikt. Ze zijn absoluut niet droog en happen lekker weg.

2014-10-16 15.58.52

Eindoordeel
Ik ben om! Ik had me voorgenomen om maar één cracker te eten maar zonder dat ik erover na dacht waren ineens (ja, echt!) alle twee de crackertjes op. Super lekker! Heerlijk bros, knapperig, niet droog en rijk aan pitten en zaden. En dat ook nog eens zonder rare ingrediënten zie biologisch zijn. Top!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s